Parteneri Mediu

 pentru a accesa marca dorita apasati pe imagine
 
 
 
  
 
Prese de balotat cu legare automata pentru carton, hartie, PET, deseu solid urban, combustibil derivat din deseuri, fluff. Presele pot lega si cu banda din plastic, au dispozitiv de tocare (optional) si banda transportoare de alimentare.
 
 
 
 
 
 
Statii de sortare pentru: deseuri solide urbane, combustibil derivat din deseuri, hartie si carton, materiale plastice. Separatoare balistice. Site rotative.
 
 
 
 
 
Proiectare, executie, punere in functiune si operare sistem patentat pentru tratarea mecano-biologica a deseurilor solide urbane: Biomax G, inclusiv gazeificare prin procedeul JFE.
 
 
 
 
 
 
 
Tocatoare stationare sau mobile pentru deseu solid urban, deseuri vegetale, lemn. Site stationare si mobile. Linii producere peleti.
 
 
 
 
 
 
 
Prese cu surub pentru: compactare deseu de polistiren expandat sau extrudat, dezumidificare folie plastic sau fulgi PET, distrus produs neconform.
 
 
 
 
 
 
Solutii la tema pentru reciclare anvelope uzate si DEEE.
 
 
 
 
 
 
Instalatii la cheie pentru tratarea aerului: ventilatie, desprafuire, climatizare, eliminare mirosuri, automatizate, conform normelor UE.
     
 
 
 
Tocatoare cu 1, 2 si 4 arbori, mori de macinat, deschizatoare de baloti, linii de reciclat DEEE la cheie, anvelope uzate, filtre de ulei, sticla, cabluri electrice, deseuri periculoase.
     
 
 
 
Separatoare magnetice.
 
 
 
 
 
 
 
Site dinamice cu discuri stationare sau mobile.
 
 
 
 
 
Prese speciale pentru balotare prin roluire (baloti cilindrici) cu legare automata, prese orizontale cu legare automata, perforator PET.
 


© 2011 - 2020 Dragonara Grup. Toate drepturile rezervate. Powered by Ameya Solutions.