Despre noi

Grupul de firme Dragonara este format din Dragon 274 SRL, infiintata in 2002 si Dragonara Consulting, infiintata in 2005.
Obiectul principal de activitate sunt serviciile de intretinere si reparatii echipamente diverse: de la masini unelte si masini de masurat 3D CNC, la masini de ambalare primara si secundara pentru industria alimentara si linii la cheie pentru managementul deseurilor.
In urma activitatii de service si reparatii, la cererea clientilor, am inceput sa furnizam solutii la tema, modernizarea unor echipamente sau linii de productie.
Am colaborat cu parteneri europeni carora le-am furnizat echipamente produse dupa documentatia lor: alimentatoare cu bare pentru strunguri automate, dulapuri de automatizare pentru linii de CIF arbori cotiti pentru industria auto.
Am demontat si relocat linii complete de fabricatie din strainatate in Romania si din Romania in strainatate.
Complementar activitatilor de service, producem diverse aplicatii precum: prese de balotat de 6 tf, dozatoare si malaxoare de pulberi alimentare, feedere, conveioare cu banda sau cu role, elevatoare cu banda sau cu surub, alte aplicatii la tema.
Capabilitatea de punere in functiune si service echipamente a determinat parteneriatul cu firme straine producatoare de echipamente si solutii complete, la cheie. Astfel am devenit distribuitor al unor producatori de echipamente pentru managementul deseurilor si pentru industria alimentara.© 2011 - 2020 Dragonara Grup. Toate drepturile rezervate. Powered by Ameya Solutions.